Menu openen Menu sluiten

Reserveren

Beschikbaarheid

SEPTEMBER: Alle weekenden zijn gereserveerd. Doordeweeks is nog beschikbaar: zondag 22 september (1 nacht)

OKTOBER: Alle weekenden zijn gereserveerd. Doordeweeks is nog beschikbaar: 3 oktober (1 nacht), 20 tot 24 oktober en 27 oktober tot 1 november.

NOVEMBER: Alle weekenden in november zijn gereserveerd. Doordeweeks zijn alle dagen nog beschikbaar.

DECEMBER: Alle weekenden (behalve het weekend van 13 en 20 december) en doordeweekse dagen zijn nog beschikbaar. Tijdens de kerstdagen en Oud&Nieuw geldt een minimum verblijf van 4 nachten. De prijs per nacht tijdens de kerstvakantie bedraagt 175 euro per nacht voor 2 volwassenen. Aankomst of vertrek op 1e of 2e kerstdag of nieuwjaarsdag is niet mogelijk.

JANUARI: Alle weekenden en doordeweekse dagen zijn nog beschikbaar.

Weekenden lopen van vrijdag tot zondag en zijn minimaal 2 nachten. Op zondag en doordeweeks is 1 nacht wel mogelijk. Aankomst of vertrek op zaterdag is helaas niet mogelijk.

Slapen in het Bos doe je bij:

Michel en Marielle Essenstam
Asselsestraat 405
7312 TS Apeldoorn
Mobiel.:  06 – 488 00 157 (dagelijks bereikbaar tussen 09.30-18.00 uur) en via
mail: info@slapeninhetbos.nl

 

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annuleren of wijziging tot 30 dagen voor aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
Bij annulering of wijziging tot 15 dagen voor aankomstdatum wordt 30% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
Bij annulering of wijziging tot 7 dagen voor aankomstdatum wordt 50% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
Bij annulering of wijziging of het niet komen opdagen buiten deze termijn wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.