Menu openen Menu sluiten

Reserveren

Beschikbaarheid

OKTOBER: De hele maand oktober is gereserveerd.

NOVEMBER: De hele maand november is gereserveerd.

DECEMBER:  De hele maand december is gereserveerd.

JANUARI: Alle weekenden zijn gereserveerd. Doordeweeks zijn alle dagen nog beschikbaar behalve 3 tot 5 januari en 17 tot 19 januari.

FEBRUARI: Alle weekenden zijn gereserveerd. Doordeweeks zijn alle dagen nog beschikbaar behalve: 1 tot 3 februari, zondag 7 tot 11 februari, donderdag 18 februari en 22 februari.

MAART: Alle weekenden zijn gereserveerd. Doordeweeks zijn alle dagen nog beschikbaar.

APRIL: Alle weekenden zijn gereserveerd. Doordeweeks zijn alle dagen nog beschikbaar.

MEI: Het weekend van 21 mei en 28 mei is nog beschikbaar. Overige weekenden zijn gereserveerd. Doordeweeks zijn alle dagen nog beschikbaar.

JUNI: Het weekend van 4 juni is gereserveerd. Alle overige weekenden en doordeweekse dagen zijn nog beschikbaar.

Weekenden lopen van vrijdag tot zondag en het verblijf is dan minimaal 2 nachten. Van zondag tot vrijdag is 1 nacht wel mogelijk. Aankomst of vertrek op zaterdag is helaas niet mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

Voor het annuleren of wijzigen tot 30 dagen voor aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
Voor het annuleren of wijzigen tot 15 dagen voor aankomstdatum wordt 30% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
Voor het annuleren of wijzigen tot 7 dagen voor aankomstdatum wordt 50% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.
Voor het annuleren of wijzigen of het niet komen opdagen buiten deze termijn wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.